otrdiena, 2008. gada 22. aprīlis

Online Krāmu Tirgus



Ir atvērts online Krāmu Tirgus.
Vieta kur "izgruzīt" savus krājumus :)
Aiziešu uz šķūni un paskatīšos, kas man lieks tur mētājas.

2 komentāri:

Garāžas izpārdošana teica...

Pirmo reizi Latvijā „Garāžas izpārdošana”!
www.garazas-izpardosana.lv informē, ka šī gada 30. un 31.maijā, plkst. 10:00-15:00, Rīgā, Mūkusalas ielā 45/47 notiks Latvijā pirmā „Garāžas izpārdošana”. Aicināti visi pirkt un pārdot gribētāji. Informācija par tirdzniecības vietām www.garazas-izpardosana.lv, info@garazas-izpardosana.lv vai pa tālruni 67702077. Ieeja bez maksas! Jumts virs galvas garantēts :)
Noteikti esat kādreiz konstatējuši, ka mājās ir mantas, ko sen jau vairs neizmantojat, ārā izmest žēl un domājat, kur tās likt? Tās var būt divas vienādas grāmatas, ceļošanas ledusskapis, kurš labi, ja vienu reizi izmantots. Parasti tādas lietas tiek atdotas radiem, draugiem un kaimiņiem vai mētājas kādā skapī. „Garāžas izpārdošana" ir jauns projekts Latvijā, kas dod iespēju ikvienam pārdot šīs lietas, jo „kas vienam lieks - citam noderīgs”. Latvieši, liksim kautrību pie malas un izmantosim iespēju veiksmīgi atbrīvoties no nevajadzīgām mantām vai gluži pretēji iegādāties kādu īpašu varbūt citur nenopērkamu lietu.
Skandināvu valstis jau kopš 90tajiem gadiem regulāri pulcējas vienuviet, kopīgās izpārdošanās, kas guvušas milzu popularitāti. Igaunijā līdzīgā projektā tirdzniecības vietas tiek izpārdotas stundas laikā. Tādēļ, ja ir vēlme jautri pavadīt laiku kopā ar citiem pozitīviem cilvēkiem, paveikt kaut ko noderīgu un vēl arī nopelnīt? Esi aicināts pievienoties Latvijā pirmajai "Lielajai garāžas izpārdošanai”!

Anonīms teica...

kapec ne:)